Program si reguli de vizita

Program de vizita este urmatorul:

Luni-Vineri: 14.00 – 19.00

Sambata-Duminica: 10.00 – 19.00

Vizitele sunt restrictionate in afara orelor de mai sus!

Numărul de vizitatori pentru un pacient internat într-un salon cu mai mult de 3 paturi nu poate fi mai mare de 2 persoane şi pot fi vizitaţi maximum 2 pacienţi în acelaşi timp iar durata vizitei va fi limitată la 15 de minute.

In cazul pacienţilor în stare critică sau terminală, indiferent de secţia/compartimentul în care aceştia sunt internaţi, familia are dreptul de a vizita pacientul zilnic, indiferent de oră, sau poate solicita prezenţa permanentă lângă pacient a unui singur membru de familie, cu acordul medicului curant, dacă condiţiile din secţia/compartimentul respectivă/respectiv permit acest lucru. În caz contrar, se va asigura accesul familiei periodic la pacient, asigurându-se un spaţiu adecvat de aşteptare, în apropierea secţiei/compartimentului respective/respectiv.

În cazul pacienţilor internaţi care au un grad redus de mobilitate din cauza patologiei prezentate, pe oricare dintre secţiile/compartimentele din unitatea sanitară, accesul unei persoane poate fi permanent.

În cazul copiilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani internaţi în oricare dintre secţiile/compartimentele din unitatea sanitară se poate accepta prezenţa unui aparţinător permanent, cu acordul şefului de secţie/coordonatorului de compartiment

Conduita vizitatorilor/apartinatorilor

  • nu vor deranja ceilalti pacienti internati in salon
  • vor vorbi in surdina
  • nu vor aduce alimente intens mirositoare (carnat, ceapa, etc)
  • vor pastra ordinea si curatenia
  • nu vor deteriora mobilierul
  • se vor adresa civilizat personalului medical si nemedical angajat

Personalul de la Camera de Garda va anunta sectia unde doreste sa mearga vizitatorul si daca asistentul de serviciu (de tura), considera justificata vizita, va anunta infirmiera sau ingrijitorul de curatenie sa coboare pentru a permite accesul vizitatorului. Acesta are obligatia de a se asigura ca vizitatorul are tinuta de protectie corespunzatoare.

Spitalul Orasenesc Cisnadie

Cisnadie, str Bailor, nr 23

Tel : 0369/105102
Fax : 0372/872087
Email : socisnadie@yahoo.com

2015- Spitalul Orasenesc Cisnadie